• Alice Klasične Kitare, Godala Titana Najlon Strokovno Kitara Strune Kitare Dodatki del Guitarra
  • Alice Klasične Kitare, Godala Titana Najlon Strokovno Kitara Strune Kitare Dodatki del Guitarra
  • Alice Klasične Kitare, Godala Titana Najlon Strokovno Kitara Strune Kitare Dodatki del Guitarra
  • Alice Klasične Kitare, Godala Titana Najlon Strokovno Kitara Strune Kitare Dodatki del Guitarra
  • Alice Klasične Kitare, Godala Titana Najlon Strokovno Kitara Strune Kitare Dodatki del Guitarra
  • Alice Klasične Kitare, Godala Titana Najlon Strokovno Kitara Strune Kitare Dodatki del Guitarra

Alice Klasične Kitare, Godala Titana Najlon Strokovno Kitara Strune Kitare Dodatki del Guitarra

Na zalogi
SKU w42801
  • €5.56
  • €7.41

st

r t Dragi kupec, Zahvaljujemo se vam za nakupovanje v naši YUEKO trgovine, pred nakupom, bi vam nekaj OBLJUBO!

1 .Po tem, ko smo poslali paket in poskrbite, da ne boste dobili vaše pakete, vam bomo vse vrnili denar.Tudi če dostave, časovno omejitev, ki smo še vedno lahko nadomestila z vašim paypal računom, tako da lahko nakupujete tukaj, brez skrbi, da izgubljajo denar.

2 .Če izdelek, ki ga je dobil imeli kakršne koli težave , vas prosimo, napišite nam email ali nas pusti sporočilo, preden daš spor ali negativne povratne informacije, zato smo lahko ukvarjajo s čim prej in bolj učinkovito.

Bodite prepričani, nakupovanje v naši YUEKO trgovina in uživajte!!!

Alice strune so izključno narejeni,s pomočjo mednarodno priznane tehnike,iz visoko kakovostnega materiala, ki izvirajo v Nemčiji,Franciji,na Japonskem in v ZDA.Te strune nudijo izjemen ton in dolgo življenjsko dobo,s čimer so bolj postaja prednostna izbira glasbeniki po vsem svetu.

Izključno rje dokaz plast: Podaljšuje življenjsko dobo strune, in visoke napetosti, zaokroženo zvok in udobno roko lažje in hitreje, da bi začeli.

Lepe pakiranje: Vsak niz nizov je okrašena z pull-out box.Izgled je lep in priročen.Notranjost je izdelana iz anti-oksidacija embalažo, ki naredi svoje strune bolj trpežne.

AC139-H izredno močno napetost

Opis:

H serije strune so izjemno močne napetosti strune, in so primerni za uporabo z določene ravni kitare igralcev.

Značilnosti:

Ta niz nizov je vedno daljše življenje, in ima višjo trpežnost, sijaj, hrustljavost in musicality, ki so točno to, kar iščete.To je material sestava: posrebrene bakrene žice je ovijati okoli filma, ki s posebnim premazom in zaviti okoli visoko kakovostnega najlona jedro.

AC139-H je črna torba, ki učinkovito preprečuje strune iz staranja.V set je 6 kosov.H serije je posebno močno napetost niz.Primeren je za igralce z določeno raven in ima odličen zvok.

AC139-N visoka napetost

Opis:

Strune imajo dolgo življenjsko dobo in visoko napetostjo, in zvok je okrogla in udobno, zaradi česar je lažje in hitreje, da bi začeli.

funkcija:

Ta niz nizov je daljša življenjska doba in večja vzdržljivost, sijaj, hrustljavost, in musicality, ki so točno to, kar iščete.To je material sestava: posrebrene bakrene žice je ovijati okoli filma, ki s posebnim premazom in zaviti okoli visoko kakovostnega najlona jedro.

V AC139-N je pakirana v rumeno zaprti vrečko za učinkovito preprečevanje strune iz staranja.V set je 6 kosov.N serija je visoko trdnostjo niz, ki je udobno in poln zvok.

1. Vaš denar je plača www.gostisce-majolka.si po tem, ko ste prejeli blago, www.gostisce-majolka.si bo dal denar na naš račun .In če se strinjamo, da vrne denar, ki ga je www.gostisce-majolka.si mu, da vas preveč.Torej, to je varen DEPOZITNI STORITEV.

2. Lahko naredite plačilo za vaše naročilo s Kreditno Kartico, Denar Booker, Money Gram, Banka T/T, Western Union itd.

1.Ladja je odvisno od kupca, carinjenje čas ali drugi dejavniki, kot so vreme ali stališče na cilj.Če ste videli paket, ki je prispel svoje mesto, lahko preverite s carinsko ali lokalni pošti, tako da boste lahko dobili blaga kmalu.

2.Običajni čas dostave z različnimi express podjetja.

EMS : Ocenjen čas dostave 5-10 delovnih dni

Kitajska post air mail :Ocenjen čas dostave 15-45 delovnih dni

ePacket : Ocenjen čas dostave 5-10 delovnih dni,ladja, da samo v ZDA

Posti Finska : Ocenjen čas dostave 10-30 delovnih dneh, ladje, ruska Federacija in Belorusija samo.

www.gostisce-majolka.si Standardna dostava : Ocenjen čas dostave 15-45 delovnih dni

Hong Kong Post Air Mail : Ocenjen čas dostave 15-45 delovnih dni

Vse druge izraža želite , se lahko obrnete na nas.

Bomo samodejno pustite pozitivne povratne informacije, da lahko vsakdo, ki ima dokončanje posla in pustite nam pozitivne povratne informacije.

1.Če vam je všeč naša predmete , vas prosimo, da nas s Petimi Zvezdicami povratne informacije, in pustite drugim, da uživajo preveč.

2. Vaše mnenje je za nas zelo pomembna , če ste nezadovoljni z njim , prosim, kontaktirajte me, prvi namesto dajanja negativne povratne informacije, in na ta način lahko se ukvarjajo z bolj učinkovit.

3. Bomo dal pet start povratne informacije za vsako lepo kupec preveč.

4.Mi prosim email z 'MOJA SPOROČILA" ali "Vprašajte Prodajalca Vprašanja" če imate kakršno koli vprašanje o našem seznamu ali vaš nakup.

Naša blagovna znamka je YUEKO,ki je namenjen, da bi izdelkov in barva glasu visoke kakovosti.Vaša podpora je pomembna motivacija za nas, za promocijo izdelkov in craftworks.

Dobrodošli, da predstavi suggeations.Če so kakršne koli težave ,se obrnite na nas takoj.Vam bomo odgovorili na prvo in po najboljših močeh, da boste zadovoljni.Če ste zadovoljni z našimi izdelki,bomo lahko iskreno cenijo, da si bi ugodno komentar, za nas .

AC139-H jí qiáng zhānglì miáoshù:H xìliè qín xián shǔyú tè qiáng zhānglì xián, shìhé yǒu yīdìng shuǐpíng de qín yǒu shǐyòng, yīnsè chūsè.Tèzhēng: Běn xìliè qín xián jùyǒu gèng zhǎng de shòumìng qī, bìngqiě jùyǒu gèng gāo de nàiyòng xìng, guāngzé dù, qīng cuìxìng hé yuè gǎnxìng, ér zhèxiē zhèng shì nín suǒ qídài de.Yǐxià shì qí cáiliào gòuchéng: Wàimiàn yòng yī zhǒng yóu tèshū túliào zhì chéng de mó bǎ dù yín tóng xiàn guǒ zhù, zài chánrào zài yōuzhì de nílóng xiàn xīn zhī shàng.AC139-H wèi hēisè mì dài bāozhuāng, yǒuxiào de fángzhǐ qín xián lǎohuà, yī tào wèi 6 gēn,H xìliè shǔyú tè qiáng zhānglì qín xián, shìhé yǒu yīdìng shuǐpíng de qín yǒu shǐyòng, yīnsè jíqí chūsè.Zhuān yǒu fáng xiù céng: Yáncháng qín xián shǐyòng shòumìng, bìngqiě gāo zhàng lì, yīnsè yuánrùn, shǒugǎn shūshì, ràng nín shàngshǒu gèngjiā róngyì, kuàisù.Jīngzhì wài bāozhuāng: Měi yī tào xián dōu shì cǎiyòng chōu lā shì bāozhuāng hé zhuāngshì de, wàiguān wéiměi dàqì érqiě fāngbiàn, lǐmiàn cǎiyòng fáng yǎnghuà bāozhuāng, ràng nín qín xián gēng jiā de nàiyòng.AC139-N gāo zhàng lì miáoshù: Qín xián de shǐyòng shòumìng zhǎng, bìngqiě gāo zhàng lì, yīnsè yuánrùn, shǒugǎn shūshì, ràng nín shàngshǒu gèngjiā róngyì kuàisù tèzhēng: Běn xìliè qín xián jùyǒu gèng zhǎng de shòumìng qī, bìngqiě jùyǒu gèng gāo de nàiyòng xìng, guāngzé dù, qīng cuìxìng, hé yuè gǎnxìng, ér zhèxiē zhèng shì nín suǒ qídài de.Yǐxià shì qí cáiliào gòuchéng: Wàimiàn yòng yī zhǒng yóu tèshū túliào zhì chéng de mó bǎ dù yín tóng xiàn guǒ zhù, zài chánrào zài yōuzhì de nílóng xiàn xīn zhī shàng.AC139-N wèi huángsè mìfēng dài bāozhuāng, yǒuxiào de fángzhǐ qín xián lǎohuà, yī tào wèi 6 gēn,N xìliè shǔyú gāo zhàng lì qín xián, shǒugǎn shūshì, yīnzhì bǎomǎn. 展开 516/5000 AC139-H izredno močno napetost

  • Številka Modela: AC139
  • Vrsta: Strune
  • Blagovna Znamka: YUEKO

Podobni izdelki

Ebony Polkrogu Kitara Iskanje Kljukice Sprejemniki Pralni Glave Nadomestni Gumbi Gumbi Ročaj Črna

Ebony Polkrogu Kitara Iskanje Kljukice Sprejemniki Pralni Glave Nadomestni Gumbi Gumbi Ročaj Črna Značilnosti: visoka kakovost in testiranje je v redu Postavka 100%, kot je prikazano sliko Velik Polkrog videz Material: ebony Barva: Črna Namestitev luknjo dimenzija:Pribl (L x W)3.8 mm x 4 mm Videz velikost: kot je prikazano na Fotografiji Paket Je Vključeno: 6/60

  • €9.61
  • €12.82

Novo FretWraps Niz Dampeners Strune Izklop Muffled Band Za Bas Kitaro, Akustično Kitaro, Ukulele Strune Instrument Dodatki

njegovo kitaro, bas skrbi odbor zaviti niz je narejen usposobljenih sintetične tkanine, ponuja visoko trdnost in dobro trdnosti, trajno uporabo. Prenosni sponke oblikovanje, enostavna prilagoditev. Ta kitara fret zaviti lahko zmanjša drugih neskladne hrup, medtem ko je igranje za proizvodnjo harmonično melodijo. To lahko pomaga zmanjšati neželene vibracije in odpravi nepotrebnih reda in miru zaradi hrupa, ki

  • €5.15
  • €5.72

D'Addario XT Akustični Fosforjevega Brona, Kitara strune, 4 Merilniki na Voljo

D'Addario XT Akustični Fosforjevega Brona nize združujemo naše najbolj priljubljenih akustičnih platišči z naprednim odpornost proti koroziji zdravljenje na vsak niz v nizu, ohranjanje naravnega ton in občutek, nepremazan strune.Na voljo za 6 in 12-string, akustične kitare, ki segajo od zelo svetlo do srednje merilniki. IDEALEN ZA: VSE ZVRSTI, AKUSTIČNE KITARE, FINGERSTYLE

  • €14.75
  • €15.53

5 Določa Alice Jasno Najlon Klasične Kitare Niz Težko Napetosti Sklop 6 Kitara Strune

Niz Spec: Jasno, Najlon (E1-G3) / Posrebrene Bakrovih Zlitin Rane Najlon Jedro (D4-E6) To je posebej narejena za začetnike praksi, ranjene za avtomatski stroj, ki omogoča qaulity strune, da je treba enotno in stabilno. Kitara Strune Set x 5 Plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po dražbah, ki se je končalo.mi bomo poslali v najkrajšem možnem času po tem, ko ste plačani. Mi ladja v 2 delovnih

  • €10.18
  • €11.44

V-Izbirčen Razsežnost Kitara Pick

4.10 mm – 1 3/16 wide – 1 1/8 dolgo – Enaka kot Razsežnost Unbuffed, le ta kitara pick je plamen polirani in nato ročno buffed.Je isti občutek, vendar nima whoosh zvok, kot ga je brat ne.Čudovit pick za Blues, Jazz, Rock, Metal in Državo. V-Izbirčen Kitaro Izbirčen V-Pick je ročno izdelani kitara pick ustvaril leta 1980 z kitarist Vinni Smith.By oblikovanje teh kitaro izbirčen je bilo enkratno, da so

  • €12.26

Aluminijaste Zlitine, Les Barva Kitaro pri rtu za 6-string Folk Kitara Električna Kitara z 3pcs Naključno Barvo Kitaro Izbirčen

Značilnosti: Gladko vpenjanja omogoča capo za hitro in priročno ključnih sprememb z eno roko. Na capo je narejen iz premium aluminija zlitine, trden in čvrst za uporabo. Tako je primerna za uporabo na folk kitare in električna kitara, odličen pripomoček za vsakodnevno igranje. Prihaja z 3pcs lesa kitaro izbirčen, polirani površini zagotavlja udobno ročno občutek. Z rose lesa in sapele

  • €3.69
  • €5.76

7pcs/paket Kitaro, Violina, Klavir, Klarinet Trobenta Sax Čiščenje, Poliranje Čistilo Mehko Krpo za Univerzalni Glasbeni Instrument

Opis: Postavka vrsta:Čiščenje krpo Barva: bela, modra, roza, rose, rdeča, zelena, oranžna, rumena Material: bombažno krpo Velikost: 25*25 cm Paket Vključuje: 7xcleaning krpo Opomba: Barve odstopanja se lahko razlikuje zaradi različnih nastavitve zaslona.

  • €4.28
  • €5.49

Kitara Niz Cleaner - Ultra Nežen Mikrovlaken za Čiščenje laka Krpo Orodje za Godala in Fretboards

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description

  • €5.85
  • €8.25

Klasična Kitara BassWood Soundhole Rosette Podolgovat Kitara Telo Projekt Deli

Klasična Kitara Vdelan Les Soundhole Rosette Podolgovat Kitara Telo Projekt Deli Model:B85/B41/B42 100% nov,visoko kakovost Lepo in Nežno Debele:0,8 mm OD(zunanji premer):124mm ID (notranji premer):92mm Širine :16 mm Paket Vključuje: 1pcs Kitara Rosette

  • €4.61
  • €4.86

10X Trgovini Kitare Kabel Audio Vmesnik USB Povezavo Kabel Adapter za MAC/PC Snemanje Pribor Za Kitaro Igralcev

Prosimo, upoštevajte: to je 10 trgovina na debelo.Značilnosti: Priključite v vaš najljubši kitaro in vključite vaš PC ali Mac računalnik v kitaro amp in snemalni sistem, brez kakršnih koli druge strojne opreme, Stereo izhod za Slušalke izhod omogoča jam z računalnikom in se lahko uporablja tudi za spremljanje aktivni zvočniki monitor Priključite prek kabla USB, ki ne zahteva zunanji vir napajanja Spremenljivi hitrosti datoteke,

  • €37.40
  • €46.74

NOV Sklop Siva Biserna Električna Kitara Pickguard HSH 11 Lukenj Nič Ploščo & Tremolo Kritje & Vijaki za Strat Kitaro

NOV Sklop Siva Biserna Električna Kitara Pickguard HSH 11 Lukenj Nič Ploščo & Tremolo Kritje & Vijaki za Strat Kitaro Funkcija: 100% čisto nov,nikoli uporabljen . Uporablja za Ameriški / Mehiški Sodobni Standard FD Strat HSH Stil Kitara Zamenjave Delov. Pickguard s čisto aluminijasto folijo ščit na zadnji, ne skupne aluminija-folijo, papir na trg, boljša zaščita lastnine in anti-interference. Vsi

  • €10.38
  • €17.58

Fret Pritisnite Vstavi,- 7.25"/9.5"/10"/12"/14"/15"/16"/17"/20" Polmer Vložki

Opis: 9 kosov kitara fret pritisnite vstavi Super za električna kitara/bass luthiers orodje za popravilo. Preprosto in natančno fretting na različnih zaokroženi fretboards. Samo desno vstavite v caul, enostaven za uporabo. Polmer: 7.25/9.5/10/12/14/15/16/17/20 palčni Specifikacija: Material: kovina Barva: Zlata Paket Vključuje: 9x Kitara Fret Pritisnite

  • €14.27
  • €23.78