• JAPONSKI KATANA KILL BILL MEČ Black&Red Zložiti Jekla POLNO TANG Rezilo
  • JAPONSKI KATANA KILL BILL MEČ Black&Red Zložiti Jekla POLNO TANG Rezilo
  • JAPONSKI KATANA KILL BILL MEČ Black&Red Zložiti Jekla POLNO TANG Rezilo
  • JAPONSKI KATANA KILL BILL MEČ Black&Red Zložiti Jekla POLNO TANG Rezilo
  • JAPONSKI KATANA KILL BILL MEČ Black&Red Zložiti Jekla POLNO TANG Rezilo
  • JAPONSKI KATANA KILL BILL MEČ Black&Red Zložiti Jekla POLNO TANG Rezilo

JAPONSKI KATANA KILL BILL MEČ Black&Red Zložiti Jekla POLNO TANG Rezilo

Na zalogi
SKU w165286
  • €118.55

Proizvod Bolj

US $ 278 / Cena

US $ 199 / Cena

US $ 253.3 / Cena

US $ 106 / Cena

US $ 168 / Cena

US $ 166 / Cena

US $ 145 / Cena

US $ 177 / Cena

US $ 118 / Cena

US $ 238 / Cena

US $ 175 / Cena

US $ 108 / Cena

Novo: popolnoma nov, neuporabljen, neodprt, nepoškodovan izdelek (vključno z ročno izdelani predmeti).Glejte prodajalca seznam za podrobnosti.Glejte vseh pogoj opredelitev pojmov - odpre v novem oknu ali na novi kartici...Preberite moreabout pogoj

303 Description Meč Sliko Meč Dostava Plačilne Politike Drugih Meč Jekla : JAPONSKI KATANA KILL BILL MEČ Black&Red Zložiti Jekla POLNO TANG Rezilo SPECIFIKACIJE

Skupna Dolžina: 104 cm za 40,9 palčni

Nagasa Dolžina: 73 cm širokopasovnih 28,7 palčni

Ročaj Dolžina: 27 cm za 10,6 palca

Kissaki Obliko: Chu-Kissaki

Rezilo Širina (v bližini Habaki) : 1.26 palec / 3.2 cm

Rezilo Širina (v bližini Kissaki) : 0.91 palec / 2.3 cm

Rezilo Material : Zložiti jekla s posebnimi obravnava

trdota je : 56HRC

Tsuba Material: Visoko kakovost železa Tsuba

Habaki Seppa Material: Visoko Kakovost Baker

Ročaj Material: Pristen Ray kože + Trde lesene

Saya Material: Trdi leseni črno-rdeča visok sijaj

Stanje: Novo Blagovno Znamko

Package teža: 2,0 kg

Ta meč je posebej narejena po stari Japonski, zaradi česar način.Ročno kovani, ročno brušenje.Lepo je videti in vredno, da so po tej ceni.Težko bi našli boljše meč s to ceno, kot darilo, zbiranje in za običajne prakse.

Pri Oblikovanju Podrobnosti

Rezilo : Ta vrsta meč je ročno kovane, Absorbirajo tako prednost visoko kakovostnega jekla rezilo in zložiti v 1 meč.AISI 1060 Visoko Ogljikovega Jekla se zloži 12-krat ustvarjanje 4096 plasti.vidno neizrazito razgiban zrn na rezilo je bila posledica zložiti večkrat med kovanjem.

Rezilo sam je bil obdelan z rdečo kisline, zato je ustvarjanje kul rdečkasto videti rezilo.Rdeče kislina ne vpliva na kakovost ali funkcionalnosti rezilo.

To je zelo dobro uravnoteženo meč, ki leži dobro v rokah.Poliranje je narejeno s Japonski brusilni kamen.Rezilo prihaja polno tang in zelo oster.

Tsuba: V Tsuba (stražar), meč je izdelan iz zlitine.V Habiki (rezilo ovratnik), je visoke kakovosti bakra.Dve Seppas (razmikalnik) varno Tsuba.

Tsuka: V Tsuka (ročaj) jedro je lesena in je tesno zavit nad pristno Ray kože Samegawa s temno rdečih svilenih sintetičnih Ito.V Fuchi (rokav) in Kashira (buttcap) so izdelani iz zlitine.V Tang, meč je zavarovano z dvema Mekugi (peg).Dve zliti Menuki (ornament), so na vsaki strani Tsuka.

Saya To saya (tulec), meč je težko leseno s črno-rdeča visok sijaj.Temno rdeči kabel Žajbelj-O je bila vezana okoli svetlo baker Kurigaga (gumb) je scabbard.v Koiguchi je bila utrjena.

ELEMENT SLIKE

PRILAGODITE SVOJ MEČ

Smo lahko po meri-bi to meč glede na vaše zahteve,če Jo želite prilagoditi, in to z različnimi nastavki (tsuba,ito,sageo,saya).Prav tako smo lahko engrave svoje ime, preprosto simbol ali kaj drugega, vam je všeč na rezilo.če ste morali spremeniti nekatere dele, prosimo, pošljite mi sporočilo z vaše sistem sporočanja pred ali po nakupu,meč, bodo izdelana po vaših potrebno.prosimo, da to storite v 24 urah v izogib meč je bila poslana.

OPOMBA :

A. leseni meč stati na sliki ni vključen, če jo potrebujete, me kontaktirajte, mi vam lahko brezplačno, vendar si plačati dodatnih $15 za vsako eno, za ladijski promet.

B. Ta meč je mogoče sprejeti, razen v celoti kadarkoli za namene vzdrževanja, lahko razstavite meč iz ročaj za odvzem dveh kljukice.

C. Zaradi naše meči so v celoti ročno izdelani, da Očala, bo nekoliko razlikuje od meč meč.prosimo za razumevanje.

Hvala vam za pokroviteljstva in podporo!

Lahko izberete eno od naslednjih TSUBA namesto ta meč je originalno TSUBA (brezplačno!)

Lahko izberete eno od Železne TSUBA namesto ta meč je originalno TSUBA ( + $15)

Lahko izberete eno od Bakra TSUBA namesto ta meč je originalno TSUBA ( + $20)

Lahko izberete eno od visoke kakovosti TSUBA namesto ta meč je originalno TSUBA ( + $45)

Lahko izberete eno od SVILE ito in sageo, namesto ta meč je originalno SILIK (brezplačno!)

SINTETIČNI SVILE

Lahko izberete eno od naslednjih SAGEO, namesto ta meč je originalno SAGEO ( + $ 10)

Lahko izberete eno od naslednjih SAYA namesto ta meč je originalno SAYA (brezplačno!)

Lahko izberete eno od naslednjih SAYA namesto ta meč je originalno SAYA ( + $ 45)

Lahko izberete eno od naslednjih Rayskin namesto meč prvotne Rayskin (brezplačno!)

REZILO GRAVIRANJE

Naslednje engrave so naši vzorci

Mi lahko engrave Kitajskih znakov angleške črke ali Japonskih kandži na rezilo.Če želite, nas, da engrave svoje ime v Japonščini, prosimo, prevesti svoje ime v Japonski prvi, nato pošljete vaš Japonsko ime za nas preko sporočilo sistem.

Prav tako smo lahko engrave preprost logotip ali kaj drugega, vam je všeč na rezilo za jedkanje.morate plačati dodatnih $20 , in smo potrebovali približno en teden, da jo izpolnite.

Zapletene vzorce, prosimo, da nas kontaktirate preko sporočilo za ceno.

Graviranje stroj lahko naredi v 2 dneh;Graviranje z jedkanjem treba 3-5 dni za zaključene .

  • Slog: Pastorala
  • Tema: Ljubezen
  • Regionalna Funkcija: JAPONSKA
  • Material: Kovine



Mnenja in ocene

Bradu007
2020-10-13
5/5
ok

Podobni izdelki

2021 Novo Kratkimi rokavi Moški T-shirt Svoboden Pet-točka Rokav Poletje korejskem Slogu Študent Nekaj Pol Rokav Ins Slog Majice

Velikost Kažejo, Velikost M: teža 45kg-50 kg, višina 150-165 cm Velikost L: teža 50 kg-60kg, višina 160-175cm Velikost XL: teža 60kg-67.5 kg, višina 170-180 cm Velikost 2XL: teža 67.5 kg-75kg, višina 175-185 cm Velikost 3XL: teža 75kg-82.5 kg, višina 180-190 cm

  • €6.13
  • €13.05

1,5 kg teže, ki nosijo rokavice tekaški športni vezani strani sandbag nevidno Teža Rokavice

Teža rokavice Material: železo, pesek Barva: modra, črna Teža: 1,5 kg par/2 kg par *Cena na enoto mase, ki nosijo rokavice, je cena par, in teža je teža par Izdelek je primeren za tek, joga, igranje z žogo in druge športe.Nadev je železo, pesek, ki je prilepljena z Velcro, kar je priročno in hitro obrabo in bolj udobno nositi med vadbo.

  • €15.40
  • €21.99

Karneval Mens Wathes Svetlobna Dvojno Koledar Quartz Uro Moških Luksuzni Vodoodporni Švica Ročne Relogio Masculino 2020

Opis Izdelka Znamka: Karneval Lastnosti: vodoodporna, Auto Datum ,Dvojno Koledar, Tedenski prikaz Posebne Značilnosti: T25 Tritija plina svetlobna Ure kategorije: Moški Pazi slog: Quartz uro Pazi dolžina:o 200mm Dail premer: približno 39 mm Priporoča širina:približno 20 mm Dail debelina:o 13mm Package: večjezikovni uporabniški Priročnik, garancijski list in originalen proizvodnje (Velikost se meri z roko,je lahko 1cm-3cm

  • €37.22
  • €68.91

20 mm Trdnega Nerjavečega Jekla jubilejne Watch Band Zapestnica Ukrivljen Koncu primerni za Rolex watch

20 mm Trdnega Nerjavečega Jekla jubilejne Watch Band Zapestnica Ukrivljen Koncu primerni za Rolex watch 20 mm Jubilejne Band Trdnega Nerjavečega Jekla Watch Zapestnica Ukrivljen Koncu lug Velikost:20 MM Material:316L iz Nerjavečega jekla, Dolžina:180MM Debelina:3 MM, ki Smo ladje, ki jih na Kitajskem pošti ali Epackt iz Kitajske po plačilu izbrisani.

  • €16.34

Toe Nohtov Clipper Rezilo Rezilo, Škarje Iz Nerjavečega Jekla, Cuticle Potiskalo Odstranite Cuticle Nipper Manikira Pedikura Odmrle Kože Odstrani

modname=ckeditor Toe Nohtov Clipper Rezilo Rezilo, Škarje Iz Nerjavečega Jekla, Cuticle Potiskalo Odstranite Cuticle Nipper Manikira Pedikura Odmrle Kože Odstrani Značilnosti: Popolnoma nova & visoke kakovosti Material: Nerjaveče Jeklo Posebno glavo, se lahko uporablja tudi za zmanjšanje cuticle Lupljenje kože, opeklin nasvet kota žebelj transportno letalo, rezano majhen kotiček

  • €2.45
  • €3.51

9 mm Ročaj Rdeče Sandale Lesa Filter Kajenje Pipe Žep Moške Trobenta Ročno Sklonil, Tobak za Pipe, Lesene Dim Dodatki

Značilnosti: - Ukrivljen, Tobak Za Pipe. - Prenosen in enostaven za uporabo.Specifikacije: Tip: Upognjen, Tobak za Pipe Barva: Rdeča Sandali, ki je Les Material: Rdeče Sandale Les, Hrana Razred Smolo Skupna Dolžina: 116mm/4.56 Cevi Luknjo Premer: 24 mm/0.94 Debelina Stene Cevi: 9 mm/0.35 Neto Teža: 51 g O Paket vključuje: 1x Ukrivljen, Tobak za Pipe Drugih proizvodov na sliki niso vključeni.

  • €9.65
  • €12.06

2020 Navceker 8K HDMI 2.1 Kabel 48Gbps eARC 4K@120Hz HDMI 2.1 4K HDMI2.1 Kabel Dinamično HDR HDMI 2.1 UHD HDMI 2.1 8K

Če vam je všeč naših izdelkih vas prosimo, dodajte v košarico ali dodati med Priljubljene,Presenečenje kuponov, ki čaka na vas, da ekstrakt, natančneje majhna darila brezplačno pošiljanje, se prosimo obrnite na službo za stranke. Če boste sledili naši trgovini in postanejo naši oboževalci, lahko dobite dodaten 5% popust na nekaj določenih izdelkov.Navceker 8K HDMI 2.1 Kabli 48Gbps eARC 4K@120Hz 2.1 HDMI2

  • €6.54
  • €26.15

Krog preprogo mehke preproge za sodoben življenjski prostor za domače spalnica dekor shaggy preprogo soba preprogo preproge za posteljo prostor Preproge spalnica

Dobrodošli v naši trgovini,boste imeli posebne nakupovalno izkušnjo. Material:Poliester Pranje:strojno ali ročno Opomba: 1、Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2、Prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja.prosimo, da nas razumejo , najlepša hvala. Spoštovani kupec, prosimo, upoštevajte, da je Preproga je narejena iz poliestrskih

  • €8.57
  • €13.60

11 Barv Cigaret Polje za Iqos 3 DUO Polje Prenosna Cigaret Nosijo Polje Kajenje Cigaret za Iqos Primerih

modname=ckeditor 1.Izdelek: Polje za IQOS Cigaret 2.Material: Usnje + PC + Silikonski 3.Značilnost: Vlage, tlaka in svežine.,Zaščitne, Modne Barve,Prenosni 4.Uporaba Za: Cigaretni Polje 5.Barva: Črna,Rdeča,Modra,Rumena Paket vključuje: 1pcs * Cigaretni Polje Slike so VSE slike, ki so 100% prvotne, ki Temelji na različnih zaslon, barve, bo treba malo aberacije, upam, da moji dragi kupec razumeti ^ ^ Sprememba in

  • €6.57
  • €9.80

50PCS Poletje Surf Spray Morje Val Nalepke Grafiti Za Voziček Skateboard Snowboar Zvezek Čelada Laptop Znamka Plovila Dobave

Izdelek Vnašanja Materiala: PVC samolepilne Površinske tehnologije: PVC svetlo film, tisk, nepremočljiva, ponovljive prilepite Eno velikost: 4-8 cm Paket specifikacija: 50 kos / paket, 30 g kitaro nalepke poletje nalepke, stenske nalepke, laptop nalepke nalepke čelada

  • €2.70
  • €7.29