• 41 palčni 5A master nemški tiger javor hrbtna stran enoten odbor kitara materiala kitara, zaradi česar materiala
  • 41 palčni 5A master nemški tiger javor hrbtna stran enoten odbor kitara materiala kitara, zaradi česar materiala
  • 41 palčni 5A master nemški tiger javor hrbtna stran enoten odbor kitara materiala kitara, zaradi česar materiala
  • 41 palčni 5A master nemški tiger javor hrbtna stran enoten odbor kitara materiala kitara, zaradi česar materiala
  • 41 palčni 5A master nemški tiger javor hrbtna stran enoten odbor kitara materiala kitara, zaradi česar materiala
  • 41 palčni 5A master nemški tiger javor hrbtna stran enoten odbor kitara materiala kitara, zaradi česar materiala

41 palčni 5A master nemški tiger javor hrbtna stran enoten odbor kitara materiala kitara, zaradi česar materiala

Na zalogi
SKU w163741
  • €184.77

IZDELEK UVOD : [Kitajsko ime]: 5A ravni tiger zrn javor furnir nazaj ploščo + strani ploščo [angleško ime]: PLAMEN JAVOR SOLIE LESA STRANI NAZAJ [Materiala izvora]: Evropa, Nemčija [Materiala, specifikacija]: približno 40 cm ali manj.Velikost je 4.5*205*540 na zadnji plošči in 4.0*120*840 na stranski plošči. [Materiala Opis]: Shranjenih v tujini za več kot 3 leta, vlažnost 6-8 vode.To se lahko uporablja neposredno kot kitaro ali uskladišči.

POMEMBNI NASVETI:

1. Če želite drugo fingerboard materialov, ki jih lahko najdete v naši trgovini .

2 .Cene naših proizvodov in prevoznimi stroški so ustanovljene .Če ste kupiti en izdelek ali več homogenih izdelkov , prosimo, kliknite na "Kupi Zdaj" .Če želite kupiti več različnih proizvodov , prosimo, kliknite na "Dodaj v Avto" , To lahko prihranite nekaj pakiranja tovora .Sistem bo natančen izračun poštnine glede na vaš naslov ali "Kupite Zdaj" ali " Dodaj Avto ".

O NAS:

Dobrodošli V Naši Trgovini

1. Naše ime podjetja: Qingdao Hongyin Lesa Co., Ltd., Strokovno pripravo in obdelavo kitaro les, kitare dodatki, in kitaro izdelavo orodij.Sodelujemo s svetovno znani kitare blagovne znamke proizvajalcev, kot so Qingdao GIBSON, EPIPHONE, Tianjin LAS, in Qingdao sejeng (fendr, Ibanez).

2. Imamo tisoče izdelkov, naši izdelki so konkurenčne cene in visoka kakovost.Smo razbiti na ponaredek in vještački izdelkov.Upamo, da se bomo lahko vzpostavili dolgoročno sodelovanje z glasbila, podjetja in jih prodajajo v svetu.Če potrebujete veliko število naših izdelkov, nas kontaktirajte.Mi vam bo dala najboljše popust.

3. Če je vaš izdelek tekmujejo na ceno, se lahko obrnete na nas.Smo se lahko prodajo na kitajskem trgu.Vsako leto smo sodelovali v Šanghaju Mednarodni Glasbeni Instrument Razstava (Dvorana E3),Če ste tudi vi obiskali instrument razstavo, se lahko obrnete na nas.

O Nas:

1. Dobrodošli v naši trgovini.Kot vodja Kitajske Kitare deli saler, imamo na tisoče vrst izdelkov, ki skoraj prihajajo iz Japonske in Južne koreje.Naši izdelki so konkurenčne cene in odlične kakovosti.Smo boj proti ponarejenim in vještački izdelkov.Upamo, da bomo lahko vzpostavijo dolgoročen odnos sodelovanja z Glasbeno Instrumens Družbe in salers v svetu.Če imate izdelek, ki je konkurenčen v ceno, se lahko obrnete na nas.Mi se lahko prodajo v Kitajski trg.

2. Če potrebujete naše izdelke v velikih količinah , se lahko obrnete na nas.Vam bo dal popust.

3. Smo v omejene zaloge , če potrebujete količina zelo velika , kar potrebujete, da nas obvesti.Bomo, bi to vnaprej.

Dostava In Vrnitev:

1. Smo dostava po vsem svetu, razen nekaterih oddaljenih območjih.Mednarodne pošiljke, poslane po www.gostisce-majolka.si Standardne Dostave, Kitajska Post Air Mail , e-EMS ali EMS .Čas dostave lahko razlikujejo zaradi določenih razlogov, kot so številke letalskih družb za vašo državo in hitrost obdelave carinskih in pošta.Dostava čas, so naslednji:

EMS : 7-20 delovnih dni

e-EMS: 7-20 delovnih dni

Kitajska Post Air Mail: 20-60 delovnih dni

www.gostisce-majolka.si Standardna Dostava: 16-35 delovnih dni

2. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v cen surovin ali ladijskega stroškov.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ali nakupu.Preko e-pošta, lahko sledite sledenje podatkov za vaš element v povezavo www.17tarck.com.Pls posvetujte vaši lokalni pošti, ali se strinjajo ali ne.

3. Carinske pristojbine se običajno zaračuna ladjar ali zbrani, ko izberete element gor.Ti stroški se ne dodatne stroške dostave.

Plačilo

1. Sprejemamo PayPal, alipay in bančnega nakazila.Kot je za plačanih izdelkov ,smo organizirali shippment v dveh dneh.Če želite, da je v veliko količino, se lahko obrnete na nas , vam bomo popust.Vrne se sprejemljivo, ga lahko vrnete koli izdelek v roku 14 dni od prejema za vračilo ali zamenjavo tega izdelka.Prosimo, kontaktirajte nas za referrence številko, če se želite vrniti izdelek.Prosimo opazite, da so kupci, ki so odgovorni za poštnino, ki se vračajo, predmeti vrnejo, morajo biti v svoje prvotno stanje, ki vključuje tudi oznake, in vsa embalaža, in mi bomo samo poslali zamenjave ali povračila, ko bomo prejeli vrnjenega artikla.

2. Bomo preizkusili vse postavke, da poskrbite, da so si v dobrem stanju, preden odpremo, in jih bomo lahko pakirajo previdno, da se izognete poškodbam v tranzitu.Vendar pa bomo v celoti odgovorni za DOA(Pokvarjena Ob Prihodu) predmete, se prosimo obrnite na nas, če ste prejeli poškodovan element, vam bomo poslali še enega za prosti vprašanje, ali polno nadomestilo, je odvisno od vaši izbiri.

Kontakt & Povratne Informacije

1. Smo spodbudite stranke, da se obrnete neposredno na nas tudi, če smo morda ne odgovori takoj, ker je časovna razlika.Na vsa vprašanja bodo odgovorili v roku 12 ur v delovne dni, in bomo poskušali najbolje, da se odgovori v roku 24 ur v paketu.

2. Mi bomo zapustili pozitivnih povratnih informacij za kupce čim plačilu, in mi bi bili zelo cenijo, če lahko pustite nam svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic po tem, ko ste prejeli vaše predmete.Dobre povratne informacije in ocene so zelo koristne za naš vrt kariero.

  • Številka Modela: kitare Dodatki
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Vrsta: Kitara hrbtni strani plošče



Mnenja in ocene

Hrumbum13
2021-01-02
3/5
Front plate scratch the one place.

Podobni izdelki

Cvetlični Vzorec Design Tailpiece za Mandolin Črna

Funkcija: 1.Vsak izdelek je edinstven Proizvodni Del Število nalepko na notranji paket, ki dokazuje, da je bilo kvalificirano,ki vključujejo tudi kataloško Številko,Številko Modela in pregled najnovejše informacije; 2.Če imate kakršna koli vprašanja o elementu,prosimo, da nam Proizvodni Del Številko za preverjanje,vaš dobiček bo zagotovljeno. 3.Narejen je iz cinkove zlitine s Srebrno prevleko,dolgo trajnost. 4.Izdelani

  • €3.69
  • €4.50

6String Električna Kitara Dvojno Zaklepanje Tremolo Most W/ Whammy Bar Zlata

Funkcija: 1.Vsak izdelek je edinstven Proizvodni Del Število nalepko na notranji paket, ki dokazuje, da je bilo kvalificirano,ki vključujejo tudi kataloško Številko,Številko Modela in pregled najnovejše informacije; 2.Če imate kakršna koli vprašanja o elementu,prosimo, da nam Proizvodni Del Številko za preverjanje,vaš dobiček bo zagotovljeno. 3.Kot nalašč za 6 strune električne kitare samo. 4.Dvojno

  • €11.32
  • €14.70

Biyang Baby Boom FZ-10 Električna Kitara Pedal Tri Modele Puh Star Distortion Efekt pedal, True Bypass z pedal priključek

Biyang Baby Boom FZ-10 Električna Kitara Učinek Pedal Tri Modele Puh Star Izkrivljanje True Bypass Glasbila Opis: Biyang Babyboom popolnoma čisto nov efekt pedal serije s standardno velikost liti aluminij ohišje,da bo podedovala vse fortes od Tonefancier serije, vendar bolj kompakten in prenosen,plus prvem razredu izdelave,ga bo prinesel nove izkušnje.Baby boom vrsti, lahko ne samo, da se napaja z baterijo, S-006/6F22

  • €24.23
  • €32.29

Most Pin Hole Povrtalo Koničastimi 1/8"-1/2" 4Fluted Kitara Luthier Rezalno Orodje

Specifikacija: Pin Hole Povrtalo Koničastimi 1/8 --1/2 .(3 mm-12 MM) 4 Nagubani Material: Volfram jekla Barva:nikelj in lesa Uporaba: tečaj gibljivost, za uporabo v les korito luknje, chamfers, nazaj taper kitara telo luknjo in iskanje peg luknja Velikost:152*105*4.3 mm Teža:88g Značilnosti: Deluje tudi z vrstami violončelo endpin luknje. Sprejme

  • €15.96
  • €20.73

Ammoon Zložljive Instrument Stand-okvir Vesa Mount za Ukelele Violino Mandolin Enostavno Univerzalni Kompaktni prihranek Prostora

ammoon Zložljive Instrument Stand-okvir Vesa Mount za Ukelele Violino Mandolin Enostavno Univerzalni Kompaktni prihranek Prostora Značilnosti: Izdelan iz ABS plastike za dobro trpežnost, pridržite ukelele, mandolin in podobno(manjše velikosti), ki je varno. Zložljiv in kompakten dizajn, ki omogoča bolj prenosljive. Mehko orožje zaščititi svoje instrumente pred praskami. Zasnovan z gume

  • €7.23
  • €12.25

Rowin Plexion Distortion Pedal za Kitaro in Bas s Svetlo in Običajnem Načinu True Bypass

Rowin Plexion Distortion Pedal za Kitaro in Bas s Svetlo in Običajnem Načinu True Bypass body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: levi; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size:

  • €18.67
  • €23.33

56/64Pcs Kitare Dodatki Spreminjajoče se Orodje Kitara Strune Izbirčen Prst Stražar Niz Rezalnik Kitara Pick Imetnik Kosti Most Sedlo

Specifikacija: ime izdelka:Kitare Dodatki za Vgradnjo Material: Plastika + Kovina Barva: kot prikazano količina:56/64pcs Seznam vsebine: Slog 1-64pcs/set: 18 x Kitara Strune (3 sklope, 6pcs/vsak niz) 16 x Kitaro Izbirčen (naključno barvo) 14 x Kitaro, Zatiči (7 bela, 7 črna) 5 x Palec Prst Stave (naključno barvo) 4 x Kitara Silikonski Prst Zaščitnik 1

  • €10.36
  • €20.31

20 kos Kul Kitaro Deli Celuloidnih Kitara Zavezujoče Telo projekt Purfling Trakovi 1650x 6 x1.5 mm Rdeča želvovine

20 kos Kul Kitaro Deli Celuloidnih Kitara Zavezujoče Telo projekt Purfling Trakovi 1650x 6 x1.5 mm Rdeča želvovine Opis: 100% nov visoka kakovost in testiranje je v redu Postavka 100%, kot je prikazano sliko Kul celuloidnih kitara zavezujoče Pogosto se uporablja za akustične kitare, klasične kitare Velikost (L x W x, T): Pribl. 1650 x 6/5/4/2 x 1,5 mm Material: Celuloidnih

  • €10.73
  • €14.31

Brezžični Kitara Sistem Vgrajen 4 Polnilne Postaje za Brezžični Kitara Oddajnik Sprejemnik za Električno Kitaro, Bas

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami! Brezžični Kitara Sistem Vgrajen 4 Polnilne Postaje za Brezžični Kitara Oddajnik Sprejemnik za Električno Kitaro, Bas Brezžični oddajnik & sprejemnik nastavite za electroacoustic inštrumente, kot so kitara, bas, itd. UHF 730MHz izvirni zvok prenos, anti-vmesnik in ultra kratkem premoru, ki vam daje najboljši glasbeni zvok. Podpira 4 sklope

  • €17.77
  • €22.79

Kitara Niz Triple-stisnjena v kot Struna Kravato Lahko Dejansko Izboljšanje Glasbeni Ton za Akustične Kitare Dodatki

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description

  • €9.11
  • €13.20

Strokovno Umetnega Usnja Sax Saksofon Klarinet Bakelite Ustnik Spona Clip Ligature Plastični Pokrovček Instrument, Opremo

Opis: Postavka vrsta:Usnje Ligature Ligature Material: Umetno Usnje Cap Material: Plastika Paket Vključuje: 1 * Usnje Ligature 1 * Plastični Pokrovček Opomba: Barve odstopanja se lahko razlikuje zaradi različnih nastavitve zaslona. Ponujamo vam najboljše izdelke in storitve, če imate kakršne koli težave, vas prosimo, sporočite nam, in bomo rešili problem

  • €2.33
  • €3.58

Aroma ASF-3 S-Puh Letnik Silicij Kitara Učinek Pedal Mini Enotnega s True Bypass Pedala Polno Kovinsko Lupino Kitare Dodatki

Značilnosti: Polno kovinsko lupino, trajne in lepe. 2 kontrolni gumbi so točni in visoko občutljivo. Glasnost gumb: Nastavite glasnost puh zvok. Puh gumb: Prilagodite pridobijo puh zvok. Izhodni priključek: 1/4 mono zvoka jack za izhod signala. Vhodni priključek: 1/4 mono avdio vtičnica za povezovanje kitaro. True bypass nožno stikalo in vzvod za preprečitev vtiskovanje

  • €31.07