• Montessori Številke in Črke Ploščice igrača
  • Montessori Številke in Črke Ploščice igrača
  • Montessori Številke in Črke Ploščice igrača
  • Montessori Številke in Črke Ploščice igrača
  • Montessori Številke in Črke Ploščice igrača
  • Montessori Številke in Črke Ploščice igrača

Montessori Številke in Črke Ploščice igrača

Na zalogi
SKU w142696
  • €59.80

Ker pot pošiljke za naše brezplačna dostava, to je normalno pošti, ki traja preveč časa, zato vam predlagamo, da izberete, DHL,TNT ali drugih kurirja, nastavitev stroškov je že defference med kurirske in brezplačna dostava.

Če imate velike redu, lahko tudi določite, po morju ali zraku.

Vabimo vas, da pošljete kakršno koli preiskavo na naš poštni naslov: [email protected]

, želim, da bomo za sodelovanje :)

Naša trgovina je strokovno baby&otrok, izdelkov, trgovina, tu lahko najdete veliko različnih vrst stvari, tudi nič mi lahko poveste.

Trgovina na debelo in na drobno so tudi dobrodošli!

Tukaj zagotavljamo visoko kakovost izdelkov in hitro-stopnja storitev.

Najlepša hvala!

Vam prinaša veliko ukvarja, vsakdanje!

Imejte v mislih:

Podpiramo brezplačna dostava za kitajsko post air mail , ponavadi bo to stalo 15~45 dni za vašo državo.toda ko je vstopil v prodajne sezone, družba China post bo ima opravka z več tisoč paket vsak dan, in po meri, ki bo okrepil nadzor vsak paket, tam bo veliko zunanjih dejavnikov, ki povzročijo zamudo, tako da morda bo to stalo več kot 2 meseca v vaši državi.če želite kupiti darilo za nekatere poseben dan, dobro je, če želite kupiti prej 2~3 meseci.Če želite, da ladja po EMS, FEDEX, DHL ali drugih, prosimo, obrnite na nas in boste morali plačati stroške pomorskega prometa.hvala, ker ste.

Ta vrsta lesene igrače so odvisni od visoko kakovostne~!

Najlepša hvala!

Kaj ste videli in kaj boste dobili.

Številke In Črke Ploščice

Plačilo

1. Sprejemamo Alipay na www.gostisce-majolka.si .

2. www.gostisce-majolka.si podpira Visa, MasterCard, Western Union, in nakazilom prek banke.

3. Vsa plačila se sprejemajo preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

4. Vsa plačila je treba opraviti v roku 7-10 dni po tem, ko bi ali bo zaprta sama .

***************************************************************************************************

Davek

1. Da bo razglašen kot darilo in nižje vrednosti za odpravo in zmanjšanje svoje meri davek, in enostavno po meri postopka.

2. Pravila se razlikujejo v vsaki državi, na žalost ni pot za nas, da poznate pravila, predpise, po meri tradicije, prakse, dokumentacijo v vsaki državi, Zato smo lahko ne nudijo nasvete glede davkov v svoji državi, ampak, če veste, informacije o davkih predpisov v vaši državi, samo povejte nam, smo več kot zadovoljni, upoštevajte, da vaš korak.

1. Podpiramo brezplačna dostava za kitajsko post air mail, ponavadi bo to stalo 15~45 dni za vašo državo.toda ko je vstopil v prodajne sezone, družba China post bo ima opravka z več tisoč paket vsak dan, in po meri, ki bo okrepil nadzor vsak paket, tam bo veliko zunanjih dejavnikov, ki povzročijo zamudo, tako da morda bo to stalo več kot 2 meseca v vaši državi.če želite kupiti darilo za nekatere poseben dan, dobro je, če želite kupiti prej 2~3 meseci.Če želite, da ladja po EMS, FEDEX, DHL ali drugih, prosimo, obrnite na nas in boste morali plačati stroške pomorskega prometa.hvala, ker ste.

2. Smo le ladja za dostavo naslov, ki ste ga potrdili z Depozitni.Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov v www.gostisce-majolka.si tekme naslov, ki nam jih želite ladje.

3. Nismo odgovorni za dodatne pristojbine, kot so uvozne takse, dajatve, carina, DDV in davkov, ki morda boste morali plačati, če je vaš element, ki prispe v vaši državi.

4. Postavka Lokacija je na Kitajskem.Mednarodna dostava traja dlje časa kot domači,in dostava lahko zamuja, ker kurirska podjetja, lokalne navade/dolžnosti in nekatere druge negotovosti (počitnice, dogodki).Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.

Povratne informacije:

1. Vaše zadovoljstvo je naš končni cilj.

2. Če niste zadovoljni s točko ali katera koli druga vprašanja, vas Prosimo, da nas kontaktirate čim prej.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

3. Če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije.To nam bo dalo več močne energije.

***************************************************************************************************

Storitve za stranke:

Če ne najdete izdelka, ki ga potrebujete v moji trgovini, vas prosimo, povejte nam, ali pokaži mi sliko, bomo poskrbeli za vas z vso svojo moč.

Prosimo, preverite, ali slog in velikost in količino, ki so točno to, kar potrebujete, preden biding blaga.

Vsako vprašanje in povpraševanja, prosimo, ne oklevajte, da mi sporočite!

Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Smo na debelo iz Kitajske.Smo cilj, da bi vam zagotovili Boljši Servis in Nižje Cene Energentov.Verjamemo, da je zadovoljstvo strank je najboljša politika, vse, kar moramo storiti, je, da osvojite vaše zaupanje!Z vaše zaupanje, bomo močnejši in močnejši, korak za korakom!

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas s tradeManager ali Centra za Sporočila ali E-pošto, bomo odgovori vaše sporočilo v roku 48 ur.Obljubimo, da bomo vedno odpravite vse težave za vas.Vaš Satisfication je naš cilj.Hvala!

  • Certificiranje: Evropa certifikatom (CE)
  • Starostni Razpon: 5-7 Let
  • Opozorilo: Ni Vode, čiščenje
  • Številka Modela: L140
  • Blagovna Znamka: tiantiantiger

Podobni izdelki

Noge Vrečko Letnik Stegno Pack Vojaške Motocikel Messenger Najlon Cikel Torba Jahanje Pasu Paket

Naše Storitve Q:na Debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila? A:Na debelo,vam bomo ponudili popust in ekspresne dostave, ki traja eno 3-10 delovnih dneh, da pridejo Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če želite, da Opis : 100% Nova Material : najlon Velikost : Dolžina * širina * višina 24 *

  • €7.24
  • €9.53

3 v 1 Ženske Mehko Usnje Nahrbtnik Ženski Retro Nahrbtniki Sac a Dos Šolske Torbe Za Dekleta Ramo Torbe, Mochilas Potovanja Bagpack

Velikost zaslona Zaradi različnih metod merjenja, je lahko normalno, da so napake 1-3 cm. Model scene zaslon Barvni zaslon Kota zaslona

  • €24.05
  • €37.00

Retro Zahodni Kavboj Belt Sponke Reliefni Dolgo Rog Rodeo Bika Bronasto Sponko Moški Letnik Sponko Pasu Pasu Dodatki

Opis: Material: Cinkove Zlitine Velikost: Cca. 10x7 cm/3.94x2.76inch Primerni za 3.6-3.9 cm(1.4-1.5-palčni) široki pas Antični Indijski Rodeo Živali Dolgo Rog Bika Matador Sponke Vintage antično bronasto ton belt sponke Moda zahodni kavboj kavbojke pribor! Paket Vključuje: 1 Kos Belt Sponke

  • €2.15
  • €3.92

30pcs Diamond Kristalno Pero Gem Kemični Svinčnik po Meri Logo Oglaševanje Žogo Peresa Napis Pero Graviranje Imena Pero

Pisave Srce Drugi Constellation Prilagodite svoj logotip.Lahko pustite sporočilo, da nam za besedilo, ki ga je treba natisniti. E. g: 1.Ime: Leonard Knox .Milo Masson.Nigel Nevin.Adele Bessemer.Belinda Raman. 2.Datum: obletnico Poroke.Rojstni dan.Poseben dan 3.Posebni znaki: ljubezni, angeli, luna, zvezde, itd. 4.Podjetje darilo: tiskanje ime podjetja.podjetje prepričanja. Informacije

  • €38.94
  • €48.07

Actionclub Večfunkcijsko Trikotnik Preprost Plašč Stojalo Iz Nerjavečega Jekla Izmenljive Oblačila Visi Obešalnik Talno Stojalo Plašč Stojalo Kolesa

modname=ckeditor uper hitra dostava!Opis natančen! na policah je precej zanesljiv, priporočam 1.ko prejmete paket,prosimo, ne mudi, da podpiše,da odprete paket, da imajo preverite. 2.če izdelek pakiranje ali so izdelki poškodovani,prosimo, lahko snemate fotografije ali video za nas,in ne znak,bomo v stik z ladjar na prvi čas, da rešite vaše vprašanje.

  • €8.01

Besegad 4K Mini DisplayPort in Zaslon Vrata DP 1.2 Strele na 2.0 HDMI Kabel Adapter Pretvornik za Apple MacBook Air, iMac Pro

Besegad 4K Mini DisplayPort in Zaslon Vrata DP 1.2 Strele na 2.0 HDMI Kabel Adapter Pretvornik za Apple MacBook Air, iMac Pro Podrobnosti: Povezuje računalnike opremljene z Mini DP 1.2 do 4K sposoben spremlja in ultra HD Tv Združljiva s tehnologijo mini DisplayPort, in Thunderbolt port Podpora split screen display Primeren za Apple MacBook Air/Pro/iMac in tako naprej Pozlačeni strukturo,

  • €5.66
  • €10.29

P6fl Wifi Celotno Telo, Nepremočljiva Polno HD 720p+480 Spredaj Zadaj Dvojno Objektiv za Snemanje motorno kolo, Fotoaparat, Snemalnik Dual 1080p

P6fl Wifi Celotno Telo, Nepremočljiva Polno HD 720p+480 Spredaj Zadaj Dvojno Objektiv za Snemanje motorno kolo, Fotoaparat, Snemalnik Dual 1080p funkcija: 1.720 p+480 spredaj in zadaj dvojni objektiv HD snemanje 2. Najnovejše modele v letu 2020 3. Gostiteljice doseže IP65 vodotesen; lečo in daljinski upravljalnik, ki so IP67 nepremočljiva, in se lahko uporablja tudi v deževnih dni 4. Z žico

  • €25.79
  • €32.25