• VGA LCD Krmilnik Odbor Dela Za 10.4
  • VGA LCD Krmilnik Odbor Dela Za 10.4
  • VGA LCD Krmilnik Odbor Dela Za 10.4
  • VGA LCD Krmilnik Odbor Dela Za 10.4

VGA LCD Krmilnik Odbor Dela Za 10.4" LQ104V1DG11 LQ104V1DG21 LQ10D42 LCD

Na zalogi
SKU w134321
  • €20.63

LCD Krmilnik Odbor:

VGA LCD Odbor Dela za LVDS COMS 31P 41P Vmesnik LCD Zaslon

Vhodno Napajanje:12Vdc Več kot 2A.

Pridejo V Pripravljenosti Model, Če Ni Vhodnega Signala

Pripravljenosti Model

Video Vhod: VGA

OSD: brightness (Svetlost) Contrast Auto Jezik In Tako Naprej

Jezik: Angleščina Francoščina Nemščina Španščina Italijanščina In Tako Naprej

Odbor Velikost:107mm x 52mm x 18 mm

Združljiv Delo Z:

10.4 palčni 640 x 480 slikovnih pik

LQ104V1DG11 LQ104V1DG21 LQ10D42 LQ10D421

Seznam vsebine :

1× VGA LCD Krmilnik Odbor RTMC7B-A

1× Ploščo Pretvornika

1 x Kabel LVDS

1× Tipkovnico S Kabel

Tukaj so načini plačila, kot je opisano spodaj, ki jih uporabljamo običajno, poleg platformo.

Mi bomo poslali izdelek v 3 delovnih dneh ASAP ko ste oddali naročilo.(Expcet počitnice)

Prosimo, potrdite vaše naročilo, naslov in telefonsko številko, ki je desno, če želite spremeniti naslov, se obrnite na nas firsly.

Dostava s običajen način bodo prišli v 15-60 dni.Če potrebujete izdelek nujno, se obrnite na nas za pošiljanje, ki jih express dostava,bomo preverili express ladijskega stroškov za vas.

OPOMBA:

Ne glede na to, kaj se je zgodilo, vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas, namesto da pustimo negativne povratne informacije ali odpiranje spora .

Bomo poskušali naše najboljše, da pomaga rešiti problem ali pon./povrnili.Prosimo, da nam zaupajo in nam dajejo možnost, da vam služijo.

Če ne boste prejeli postavke v 15-60 dni, prosimo, preverite številko za sledenje ali pa nam pišite.

Vsako delovanje težave, Mi lahko zagotovi brezžične tehnologije podpore v delovni čas.

Če blago razdelijo v ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas po tem, ko je prejel blago, bomo poslati ali vračilo vas.

Eno leto garancije od dneva, ko je izdelek prodal.Nekatere tehnične težave je mogoče rešiti na spletu.

Težave analize in streljanje :

T1: LCD-zaslon prikazuje črn zaslon po vklop.

S1: 1. Prosimo, potrdite, ali se osvetlitev zaslona kabel priključen na booster odbor(inverter odbor).Če ne, ga priključite napajanje in znova.

S1: 2. Naredite nekaj izmenjavo test: Sprememba vhodnega signala za testiranje; Spremeniti napajalnik za testiranje; Spremeniti signal vir za testiranje; Spremeniti v signalni kabel za testiranje; Spremeniti LCD zaslon na test.In tako naprej.

T2:signalnega kabla ne priključite na zaslon priključek.

S2: Če je vaš zaslon je eDP spojnik zaslona, vendar si kupil odbora, ki so primerni za LVDS priključek zaslona.Na primer, če je vaš zaslon LP156WX4-TP(X)(X), vendar boste dobili krmilnik odbor, ki ustreza za LVDS krmilnik krovu, kot LP154WX4-TL(X)(X), ne bo tekmo zaslonu.Nato prosimo, izberite vrniti razlog "dobili napačen izdelek".Ali se obrnite na prodajalca prvi.

T3: LCD zaslon, na sliki ni prikazano pravilno ali kažejo tudi beli zaslon.Ali LED tipkovnica utripa rdeče in zeleno izmenično.

S3:1.Poskrbite, da je signalni kabel, ki se priklopi na LCD zaslon priključek s pravo smer. (Pin1 na Pin1, nekaj plošča priključek kabla je lahko sestavljen z dveh smeri, tako da včasih, ko jo spremenite nazaj smer, to bo dobro delo)

S3:2.Prosimo, preverite, ali je ločljivost zaslona LCD je enako, kot je ločljivost zaslona LCD controller board (Prosimo, da upravljavec odbor link za nakup, ki je označena združljiv ločljivost, uporaba zaslona vrsta iskanja na omrežje, da potrdite svojo podporo resoluciji), če ne, kontaktiraj prodajalca, nekateri odbori po posodobitvi strojne programske opreme bo odpravil to težavo.

T4: LCD zaslon ima slike, vendar je zelo temno. (Uporaba svetlobe baklo če želite preveriti, ali notranjosti na zaslonu sliko ali ne)

S4: Prosimo, potrdite, ali se osvetlitev zaslona kabel priključen na inverter odbor (booster odbor).

Če za povezovanje pogoj je OK, morda inverter odbor zdrobljen, če ulov to težavo, se obrnite na nas, mi lahko pošljete zamenjavo.

T5: zaslon ohranja ponovni zagon po vklop.

S5: vhodni tok moč tok je premajhen, prosim spremenite tok z večjimi izhodni tok (2A ali večja od 2A)

T6: Vklop, po nekaj sekundah, bo zaslon gre črn zaslon.

S6: Če ne priključite signalni kabel (ni vhodnega), da bo vstop v način pripravljenosti po nekaj sekundah moči.Povežite vhodni signal ob vklopu in uporabite tipkovnico, da preklopite na ustrezen kanal.

T7 : Ko ne priključite signalni kabel LCD, napajanje na krovu, tipkovnica LED rdeče ali zelene.In potem, ko priključite kabel LCD zaslon, tipkovnica LED je izklopljena.

S7: To je posledica opredelitev signalni kabel, napačna, se obrnite na prodajalca, da potrdite, če je prodajalec je združljiv LCD zaslon signalni kabel ali ne.

T8.: Računalnik zazna, da voznik odbor je povezan ampak LCD zaslonu ne prikaže.

S8: Če HDMI ali DVI signal priključen.Prosim nastavite na računalnik za zagotovitev, da HDMI izhod DVI, ki je na voljo.

T9: Ločljivost je ne podpira.

S9:1.Prosimo, spremeniti v druge resolucije, da potrdite, če jih lahko prikaz normalno ali ne.

S9:2. Vhodna ločljivost, ki je v nasprotju z LCD menu ločljivost zaslona, to je posledica, da je LCD zaslon krmilnik odbor piše skupna ločljivost, ki ustreza posebnim sklepom, in nadzorni odbor meni prikazuje skupno resolucijo.Če želite, da se prikaže isti resoluciji, ki jo potrebuje za spreminjanje EDID podatkov na LCD zaslonu.Če naletite na to stanje ter potrebo po izboljšanju to, prosimo, obrnite na nas.

  • Združljiv: Ročni Predvajalnik, Igralna Konzola
  • Združljiv Znamko/Model: NOBEN
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: VSLCDISPLAY

Podobni izdelki

Igra Ročaj Cev Krmilnik, Brezžični Ročaj Cev Objemka Za Cevi Objemka Montažna Sedež Podpira Za PS5 Dim Shisha Imetnika

Tobak za Pipe Brezžični Krmilnik Imetnik Posnetek Nastavek za Sony PS5 180 Stopinj Nastavljiv Kajenje Shisha Gamepad Podpora Funkcija: Želite uporabiti za povezavo za PS5 regulator in cev. Uporabniki lahko enostavno dim cevi, medtem ko igranje igre. S kota prilagoditev funkcije, prilagoditev kota lahko doseže 180 stopinj, in igralec lahko enostavno prilagodite kota. Specifikacija: Velikost

  • €4.33
  • €6.27

Brezplačna dostava 20pcs/veliko STC12C5202AD-35I-SOP20G STC12C5202AD 12C5202AD SOP-20

Plačilo 1.- Prosimo, poskrbite, da bo vaš plačilni račun, ki je na voljo, preden boste ponudbo element. 2.- Vsa plačila je treba potrditi v roku 7 dni po prejemu izdelka.Če ste prepričani, da imajo težave pri plačevanju element, prosimo, obrnite na nas prvič, mi pa vam bomo pomagali, da bi to rešili. 3.- Če imate kakršno koli posebno zahtevo o podrobnostih artiklov, prosim, pustite opomba v vaše naročilo.Kontakt:

  • €9.84
  • €10.47

4pcs Celotno ohišje lupino primeru nadomestni del za Nintendo Gameboy Klasičnih za GB DMG GBO

Celotno ohišje lupino primeru nadomestni del za Nintendo Gameboy Klasičnih za GB DMG GBO paket vključuje: 4pc stanovanj lupini za gb w/nalepke, gumbi

  • €10.12

Švicarski Zagonski Disk Mini DVD NTSC pal, Kartice Micro SD Adapter TF Card Reader za NGC Adapter SD2SP2 Podpora Zaporednih Vrat

Švicarski Zagonski Disk Mini DVD NTSC pal, Kartice Micro SD Adapter TF Card Reader za NGC Adapter SD2SP2 Podporo Serijska Vrata Kompaktna zasnova, ter zanesljivost in odlično zmogljivost Ta tok se priklopi v Zaporedna Vrata 2 širitev pristanišča na voljo na nekaterih konzoli Ta PCB omogoča Micro SD kartico, ki se vstavi v serijsko port2 od gamecube.Serijska port2 je na dnu gamecube, tako da vam ni treba, da so veliki, grdi SDGecko

  • €7.67
  • €10.37

Prvotne TR35-25RJ 35W 25RJ 5%

Dostava in Dobavni rok: 1.Bomo ladja predmete v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je dosegel. 2.Mi lahko ladja ste ga UPS/DHL/TNT/EMS/Fedex/DPEX China Post&HK Post.Pls, obrnite neposredno na nas in mi bomo uporabili, kako vam je ljubše.Za Države in Regije, kjer Letalom, ne more dostaviti,pls izbrati druge dostava načine. Če potrebujete deli nujne,smo lahko navedemo nekaj express, ki potrebujejo samo 3-5 delovne

  • €16.57
  • €17.82

Lupine Za Nintend Preklopi Krmilnik Za Igre Shell Zajec Risanka Srčkan Sladica Mehko Pokrovček Nazaj Girp Lupini Za Nintend Stikalo

Lupine Za Nintend Preklopi Krmilnik Za Igre Shell Zajec Risanka Srčkan Sladica Mehko Pokrovček Nazaj Girp Lupini Za Nintend Stikalo Dodatki Značilnosti: -STIKALO roza serije temo zaščitni lupini, dovršen design, polno girly hearts -Novo nadgrajeno zaščita, - anti-shock in anti-padec, strokovno zaščito -Celoten sklop zaščite, split pet-delni set, enostavna namestitev, znanstvenih varstvo -Kakovostni materiali, koži

  • €9.12
  • €11.54

Ping 10pcs/veliko P8256AH

Dobrodošli v naši Trgovini, Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas Description Veliko 1 Kos. 100% Nov, Nikoli Uporabljen.Podatke o plačilu, ·sprejemamo Depozitni storitev samo.hvala!Mednarodni Kupci Opomba: 1. )Postavke, ki so poslani iz kitajske.Mi bomo poslali na parceli, ki jih na Kitajskem Post Air Mail ali HongKong Post Air Mail, najbolj counry bo prišel na parceli v 10-25 delovnih dni.Prav tako,mi lahko

  • €7.11

Originalni Nadomestni za Xbox360 Slim za Xbox 360 S Hladilni Ventilator Notranji Hladilni Ventilator hladilnika Hladilnik Visoke Kakovosti

Originalni Nadomestni za Xbox 360 Slim za Xbox 360 S Hladilni Ventilator Notranje Hlajenje Ventilator Hladilnika Hladilnik Visoke Kakovosti

  • €3.67
  • €4.08

OCGAME Izvirno novo Zgornjega LCD Zaslon Za Nintendo 3DSLL 3DSXL Vrh Plošče Zaslona Za 3ds LL

Izvirno novo Zgornjega LCD Zaslon Za Nintendo 3DSLL 3DSXL Vrh Plošče Zaslona Za 3ds LL vrh zaslona za 3dsxl

  • €19.86
  • €22.07

Brezplačna Dostava 20pcs/veliko LIS8726B LIS8726 DIP-7 nov ic

Plačilo 1.- Prosimo, poskrbite, da bo vaš plačilni račun, ki je na voljo, preden boste ponudbo element. 2.- Vsa plačila je treba potrditi v roku 7 dni po prejemu izdelka.Če ste prepričani, da imajo težave pri plačevanju element, prosimo, obrnite na nas prvič, mi pa vam bomo pomagali, da bi to rešili. 3.- Če imate kakršno koli posebno zahtevo o podrobnostih artiklov, prosim, pustite opomba v vaše naročilo. Kontakt:

  • €6.53
  • €6.95

Krmilnik za igre Keycap Vsestranski Udobno Gamepad Gumb Skp Za PS4 Za XBOX Igre Palčko Igre Pribor

Opisi: 1. Večja Točnost: mešani višina kombinacije lahko zajamejo cilje hitreje in izboljšanje točnosti na desno in boljši nadzor in manipulacije na levi. 2. Izboljša Udobje in Oprijem: non-slip lastniške zmesi gume zagotavlja odličen oprijem in zahteva manj sile, s čimer se zmanjšuje zapestja, roke in palec utrujenost. 3. Na visoki ravni Sličico: Na visoki ravni sličico dodaja 10,0 mm za izboljšanje

  • €3.54
  • €5.89

50 set Top Dnu LCD Screen Protector Stražar Film Zamenjava za DS Lite za NDSL LCD Zaslon Zaščitna folija

50 set Top Dnu LCD Screen Protector Stražar Film Zamenjava za DS Lite za NDSL LCD Zaslon Zaščitna folija Paket vključuje: 50 set x LCD zaslon zaščitna folija zamenjava

  • €22.63
  • €31.44