Ponudba

Gostinska ponudba

Naša ponudba je pestra in zanimiva, od okusnih starih tradicionalnih jedi, do prijetne pizze iz krušne peči pripravljene na način Majolke.

Naša ponubda se deli na:
  • vse vrste pizz iz krušne peči
  • vse vrste jedi po naročilu (hišne specialitete, glavne jedi po naročilu, ribe, jedi z žara, hladne in tople predjedi, sladice,...).
  • Postreči znamo s tradicionalnimi domačimi jedmi kot tudi z jedmi po vaših željah. Tudi za naše najmlajše je dobro poskrbljeno.
  • ponujamo tudi dnevne menije in vsak dan več vrst malic
  • pri nas se lahko posladkate tudi z pestro izbiro sladic
  • imamo tudi velik izbor pijač (različna vina, piva, brezalkoholne pijače,...)

Sprejmemo naročila za razne zaključene družbe do 100 oseb. Pogostimo vas v prijetno urejenih prostorih restavracije, kjer je prostora tudi za zabavo s plesom.

Na željo strank, poskrbimo za pogostitev na terenu, predvsem ob raznmih priložnostih, kot so birme, poroke, rojstni dnevi in druga družabna srečanja.

Vedno smo poskrbeli, da so naše stranke zapustile lokal zadovoljne in site. Vedno znova se tudi vrnejo. Pridite in poskusite še vi...

 

Nočitve

Po preureditvi gostišča Majolka sedaj v naših prostorih ponujamo tudi prostore za prenočitve. Nudimo vam prenočišča v eno, dvo, tro, štiri in pet posteljnih sobah za skupaj 48 gostov. Sobe so na novo opremljene in imajo televizor, telefon, internetni dostop nudimo brezžično v vseh sobah.

V naši okolici si lahko ogledate veliko turističnih zanimivosti, podrobnosti smo zbrali tukaj...

Če imate kakšno vprašanje nas lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca ali nas direktno pokličete na telefonsko številko +386 2 764 21 11. Za vse informacije o rezervacijah prostorov v gostišču nas lahko pokličete ali kar kontaktirate elektronsko, za rezervacije nočitev lahko izpolnitev obrazec za rezervacije. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili in posredovali vse potrebne podatke.

Želimo si vašega obiska, da vam lahko pokažemo lepote našega kraja.

 

Catering

Nudimo vam pogosotitve večjega števila ljudi na lokaciji po vaši izbiri. Pri pripravi, prevozu in strežbi jedi upoštevamo vse standarde varne in zdrave v naprej pripravljene hrane.

Z vsakim naročnikom se o njegovih željah pogovorimo in mu ponudimo optimalno organizacijo pogostitve glede na njegove potrebe in želje, oz. vrsto dogodka (zasebni ali poslovni, velik ali majhen).

Gost si lahko estetsko pripravljeno  hrano izbere sam, lahko mu jo postreže natakar, zaužije jo lahko sede ali stoje, s priborom in krožniki ali brez njih... Na pogostitev pripeljemo vso potrebno opremo, hrano pripravimo v kuhinji, nudimo topli bife, hladni bife, sladki ali slani meni...

Za vse potrebne informacije nas lahko pokličete (02 764 21 11) ali nas kontaktirate preko našega elektroneksga naslova: info@gostisce-majolka.si

 

 

Turistična agencija