O nas

Gostišče Majolka

Ustanovitev Gostišča Majolka sega v leto 1987, ko je bil v sklopu družinskega podjetja dograjen gostinski del objekta.

Prvotno gostišče je bilo v manjšem obsegu, po letu 1999 pa smo ga razširili, tako, da sedaj obsega okvirno 400 kvadratnih metrov funkcionalne površine. Prostori se ločijo na točilnico, picerijo, restavracijo. Sedaj smo dogradili še več prenočišč (za 48 oseb). V piceriji pečemo pice iz krušne peči. Tudi za najmlajše smo poskrbeli z ograjenimi zunanjimi igrali.

Za žejo lahko v naši točilnici najdete vse možne vrste pijač. Za zaključene družbe ali za udoben večer v družbi prijateljev, najdete prostor v naši restavraciji, kjer vam naši zaposleni izpolnijo skoraj vsako željo.

Kaj pravijo o nas

V Majolki sem praznovala svoj abraham. Z družino ter prijatelji smo preživeli prečudovito sobotno popoldan, ki se je (prehitro) prelilo v sobotni večer. Pohvalila bi tako hrano ter ambient, kakor tudi osebje, ki nas je streglo od glave do pet. Priporočam! Še se vrnemo!  
Jelka Novak
Prejšni teden sem prvič punco peljal na večerjo v Majolko. Nad hrano sva bila tako navdušena, da sva nemundoma postala redna gosta. Izvrstne pice! Le tako naprej!
Janez Čeh

Ostale zanimivosti

Zaključene družbe

Sprejemamo naročila za razne zaključene družbe do 100 ljudi. Pogostimo vas v prijetno urejenih prostorih restavracije, kjer je prostor tudi za zabavo s plesom.

Pogostitev na terenu

Na željo strank poskrbimo za pogostitev na terenu, predvsem ob priložnostih kot so birme, poroke, rojstni dnevi in druga družabna srečanja. Mlad in prijazen kolektiv vam postreže razne domače specialitete, ki jih najdete na našem jedilniku ali si jih izberete po predhodnem naročilu.

Jedi iz zunanjega žara

Zunanji žar je nova pridobitev gostišča Majolka. Okusite izvrstne jedi iz žara na naši letni terasi. Ponujamo široko ponudbo, katere okusi vas bodo popeljali v svet srbske kulinarike.

Dve veliki terasi

V toplejših dnevih vam lahko postreženo na naši sončni terasi, kjer boste z užitkom opazovali pokrajino. Zraven naše gostilne je tudi veliko parkirišče, tako da ne boste imeli težav z avtomobilom. Vljudno vas vabimo da se oglasite in pogledate, kaj vse vam naša hiša nudi.

Poglejte si par slikic, ki so na voljo v naši galeriji