NEDELJSKO KOSILO 19.11.2017

 PREDJED

Domača ocvirkovka

[/vc_column_text]

JUHE

Goveja juha s fritati

Gobova juha s kislo smetano

(juhe vsebujejo alergene: pšenico, jajca, mleko)

1. MENI

Pečenica

Pečena rebrca

Krvavica

Slan krompir

Kislo zelje

Zabeljen fižol

Sestavljena solata

Čokoladna torta

(vsebuje alergene: pšenico, jajca, mleko)

Cena menija 12€

Priporočamo vino: SIVI PINOT 2015, suho; Vina Zavec (vsebuje: žveplov dioksid in sulfite)

2. MENI

Piščančji viteški zrezek

Njoki

Sestavljena solata

Čokoladna torta

(vsebuje alergene: pšenico, jajca, mleko)

Cena menija 12€

Priporočamo vino: SAUVIGNON 2015, suho; Vina Zavec (vsebuje: žveplov dioksid in sulfite)

3. MENI

Svinjski file z gobicami

Piščančji pariški zrezek

Goveja pečenka

Skutina rezina

Pražen kromnpir

Mladi korenček

Sestavljena solata

Torta Majolka

(vsebuje alergene: pšenico, jajca, mleko)

Cena menija 13€

Priporočamo vino: RENSKI RIZLING 2013, polsuho; Ptujska klet (vsebuje: žveplov dioksid in sulfite)

VLJUDNO VABLJENI!