NEDELJSKO KOSILO 24.9.2017

 PREDJED

Tatarski biftek, maslo, popečen kruhek, zelenjava

[/vc_column_text]

JUHE

Goveja juha z domačimi rezanci

Gobova juha in s kislo smetano

(juhe vsebujejo alergene: pšenico, jajca, mleko)

1. MENI

Postrv iz krušne peči obložena z zelenjavo in krompirjem

Sestavljena solata

Sadna rolada

(vsebuje alergene: pšenico, jajca, mleko)

Cena menija 12€

Priporočamo vino: SIVI PINOT 2015, suho; Vina Zavec (vsebuje: žveplov dioksid in sulfite)

2. MENI

Žar krožnik

(kotlet, piščančje nabodalo, goveja pleskavica, piknik klobasa)

Pečen krompir

Bučke in paprika z žara

Sestavljena solata

Sadna rolada

(vsebuje alergene: pšenico, jajca, mleko)

Cena menija 12€

Priporočamo vino: SAUVIGNON 2015, suho; Vina Zavec (vsebuje: žveplov dioksid in sulfite)

3. MENI

Svinjski file z zelenim poprom

Piščančji pariški zrezek

Telečja roladica s špinačo

Riž

Zelenjava

Pire zelene

Sestavljena solata

Vanilijeva strjenka, malinov pire

(vsebuje alergene: pšenico, jajca, mleko)

Cena menija 13€

Priporočamo vino: RENSKI RIZLING 2013, polsuho; Ptujska klet (vsebuje: žveplov dioksid in sulfite)

VLJUDNO VABLJENI!